OVER ONS

MDL Beschermingsbewind heeft inmiddels jaren ervaring als bewindvoerderskantoor, met name voor mensen met problematische schulden. Wij zijn (volwaardig) lid van de erkende branchevereniging NBPB.
Momenteel zijn er twee bewindvoerders in dienst en wordt er gewerkt in een team van minimaal zes personen. De bewindvoerder (Tim Dreessen) is afgestudeerd als jurist aan de Erasmus Universiteit. Tot 2006 heeft hij voor een deurwaarderskantoor gewerkt, sindsdien is de wens om mensen in nood bij te staan nooit verdwenen. Mede om die reden is hij het werk als beschermingsbewindvoerder gestart.
Alle medewerkers hebben inmiddels jaren ervaring in het werk. Er is sprake van een vast team dat weet hoe om te gaan met financiële problemen. Een informele aanpak, met zorg voor de persoon achter de klant, staan bij ons centraal.

Wij werken in een vast team van gekwalificeerde mensen die uw dossier kunnen oppakken. Maak een afspraak voor een gesprek bij ons op kantoor of vul het aanmeldformulier in middels de knop hierboven.